Samo na FACE TV: Premijerna emitovanja emisije "Lud, zbunjen, normalan"

15.09.2015. 10:03 / Izvor: Akta.ba
Samo na FACE TV: Premijerna emitovanja emisije 'Lud, zbunjen, normalan'

FACE TV, prva bosanskohercegovačka televizija koja emitira program u full HD-u, ima ekskluzivna prava na emitovanje 7., 8. i 9. sezone najpopularnije serije u BiH i regionu “Lud, zbunjen, normalan”.

FACE TV, prva bosanskohercegovačka televizija koja emitira program u full HD-u, ima ekskluzivna prava na emitovanje 7., 8. i 9. sezone najpopularnije serije u BiH i regionu "Lud, zbunjen, normalan".

Od septembra ekskluzivno i samo na FACE-u – svakog ponedjeljka i četvrtka u 20 sati  premijerna izdanja 7. sezone “Lud, zbunjen, normalan”.

Ono što seriju "Lud, zbunjen, normalan" izdvaja od drugih serija jeste visokobudžetna produkcija, snimanje na lokacijama širom regije, te sudjelovanje najboljih i najpopularnijih glumaca iz cijelog regiona.

Za uspjeh ove megapopularne serije koju vole sve generacije, zaslužna je odabrana ekipa stručnjaka iz F.I.S.T. produkcije koja serijal već godinama vrijedno i profesionalno realizira. Na FACE HD-u će gledatelji serije tek sada imati puni ugođaj, tako da je saradnja sa F.I.S.T.-om na obostrano zadovoljstvo.

Partneri s kojima FACE TV surađuje od svog osnutka prepoznali su značaj i kvalitet ovog projekta, te su potpisivanjem koproducentskih ugovora za prikazivanje, podržali nastojanja FACE tima da se gledateljima u BiH omogući da po prvi put imaju priliku najgledaniju seriju na Balkanu “Lud, zbunjen, normalan” gledati u HD-u.

"BH Telecom d.d. nam je prije svih ukazao povjerenje potpisivanjem ugovora o koprodukciji za emitiranje nove sezone serije “Lud, zbunjen, normalan”, a uz tim FACE-a stali su i drugi važni nosioci bosanskohercegovačke privrede od kojih izdvajamo AS Group – Klas, Vispak, Sarajevska pivara, Stamal, MIS, Bekto Preciza, te Moja Banka", navode iz FACE TV-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza