Pauza

Sarajevo: Takmičenje Volkswagen i Audi servisera - 14.11.2009. godine

11.11.2009. 16:28 / Izvor: eKapija.ba

ASA AUTO je provela kvalifikacije ovlaštenih Volkswagen i Audi servisera u periodu od maja do oktobra 2009. godine. Teoretski i praktični dio kvalifikacija stvorilo je ponovo takmičarski duh među 12 ovlaštenih Volkswagen servisa kao i među 6 Audi servisa, te se svaki ponaosob trudio biti najbolji.

Izabrani su najbolji koji će se u subotu, 14. novembra 2009. godine, boriti za titulu najboljeg i predstavljati Bosnu i Hercegovinu na internacionalnom takmičenju naredne godine. Ovo je treće učešće Bosne i Hercegovine na internacionalnom takmičenju ove prirode.

Prodajno-servisini centri Volkswagena u Bosni i Hercegovini koji su ušli u finale su Brčko Gas, Nipex, Berlina, ASA PVA, Školjić, ICM i Jelić Auto. Za predstavnika Audi na predstojećem Audi Twin Cup-u takmičit će se savjetnici Interauta, ASA PVA, Jelić Auta i Brčko Gasa.

Prošle godine, najbolji servisni savjetnik je bio Rajko Glišić iz ICM Banjaluka, a najbolji servisni tehničar Almir Hadžikadunić iz Auto-centra Školjić iz Tešnja.

Više od 30 zemalja iz cijelog svijeta učestvuje na Audi twin cup-u i VW Olimpijadi servisera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza