Šareni, raspjevani i veseli Trolovi su se vratili i stižu u naša kina

25.09.2020. 09:30 / Izvor: Akta.ba
Šareni, raspjevani i veseli Trolovi su se vratili i stižu u naša kina

Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu u kina na redovne repertoare, a bit će dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

Una fil obavještava da će se PREMIJERA ANIMIRANOG FILMA "TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA" ODRŽATI U NEDJELJU 27. SEPTEMBRA U  CINEPLEXXIMA PALAS BANJA LUKA i PLAZA MOSTAR. Karte za premijeru su puštene u prodaju, pa savjetujemo da ih nabavite na vrijeme i pogledate među prvima najveseliji film ove godine! Sjajna muzika, nove avanture i lude trolovske frizure obećavaju nezaboravni provod, koji se mora doživjeti na velikom platnu.

O FILMU: Anna Kendrick (Ana Štajdohar) i Justin Timberlake (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog muzičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: funku, rocku, country muzici, techno muzici, klasičnoj i pop rocku. Sada će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Od 1. oktobra, preslatki Trolovi stižu u kina na redovne  repertoare, a bit će dostupni i u sinhronizovanoj i u titlovanoj verziji.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza