Sjajni Playstation hit The Last of Us dobit će filmsku verziju

07.03.2014. 09:50 / Izvor: 24sata.info
Sjajni Playstation hit The Last of Us dobit će filmsku verziju

​Još nije poznato tko će glumiti Joela i Ellie, koji u igri putuju kroz postapokaliptičnu Ameriku kojom haraju zombiji i razna čudovišta. Film će raditi studio Screen Gems.

Popularna PlayStation 3 igra The Last of Us dobit će i svoju filmsku adaptaciju, a za film će biti zadužen studio Screen Gems, objavio je Deadline. Neil Druckmann, koji je radio i na igri, navodno će biti zadužen za scenarij, a s njim će surađivati i članovi studija Naughty Dog, koji je zaslužan za igru. U film će, navodi se, biti uključena i produkcijska kuća Ghost House Pictures Sama Raimija.

"Kad sam vidio kvalitetu priče, znao sam da je publika za ovaj projekt puno šira od gaming zajednice i da Neil Druckmann mora napraviti scenarij", rekao je šef Screen Gemsa, Clint Culpepper. Hvaljena igra smještena je u postapokaliptični svijet, koji je poharala pošast, a ogroman broj ljudi pretvoren je u zombije i razna čudovišta. U svemu tome glavni lik Joel mora odvesti tinejdžerku Ellie na drugi kraj države. Ono što je odlikovalo igru je iznimna filmska atmosfera, tako da ova odluka za ekranizaciju i nije čudna.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza