Slavljenički koncert Zabranjenog pušenja: Spektakl povodom 30 godina rada

05.12.2013. 09:49 / Izvor: eKapija.ba

Povodom obilježavanja 30. godišnjice karijere i objavljivanja 10. albuma, "Radovi na cesti", grupa Zabranjeno pušenje će 28. decembra održati slavljenički koncert u dvorani Mirza Delibašić.

Povodom obilježavanja 30. godišnjice karijere i objavljivanja 10. albuma, "Radovi na cesti", grupa Zabranjeno pušenje će 28. decembra održati slavljenički koncert u dvorani Mirza Delibašić u sarajevskoj Skenderiji. Bend će dan prije koncerta u Sarajevu održati i koncert u tuzlanskoj dvorani Mejdan.

Na drušenju sa novinarima 03. decembra objavljeni su i detalji o slavljeničkom koncertu te najavljeni gosti benda.

Riječ je o Miletu Kekinu iz grupe Hladno pivo, Laki, Halidu Bešliću koji će nastupiti zajedno s pjevačicama iz zbora Arabeske, grupi Grafit, Borisu Dežuloviću i Predragu Luciću te o bivšim članovima benda Mustafi Čengiću i Zenitu Đoziću.

Zabranjeno pušenje će danas povodom objavljivanja albuma "Radovi na cesti", održati i  dvije promocije uz kraći unplugged nastup i druženje s fanovima.

Promocije će biti organizirane u Tropik Media Shopu u BBI Centru Sarajevo u 13 sati te u Zenici u 19 sati u Family Centru Ekran, saopćili su organizatori koncerta.

Koncerte u Skenderiji i Mejdanu podržavaju Sarajevsko pivo, Choco Lips, AriZona i partner koncerta Ekopak.

Link za download albuma "Radovi na cesti"

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza