TC Verno: Terenska vozila namijenjena kretanju po nepristupačnom terenu

11.03.2014. 15:39 / Izvor: eKapija.ba
TC Verno: Terenska vozila namijenjena kretanju po nepristupačnom terenu

Kvadovi ili četverotočkaši vrlo su pogodni za savlađivanje manjih prirodnih prepreka, te kao transportno vozilo u mogućnosti su da vas i vaš prtljag odvezu na udaljenija mjesta nego što ste to u mogućnosti uraditi kada ste pješak.

Lijepo vrijeme koje nam stiže idealno je i za razne sportske aktivnosti. Spektar raspoloživih aktivnosti je vrlo širok a jedna od njih je i vožnja kvadovima (četverotočkašima).

U skladu sa tim, u Tržni centar Verno stigli su Sonic modeli četverotočkaša, od 150-250 kubika, sa manuelnim mjenjačem ili automatikom, sa uljnim hlađenjem...

Ponudu četverotočkaša možete pogledati OVDJE, a u TC Verno spremni su da Vas posavjetuju i pomognu da odaberete najbolje za Vas!

Inače, kvadovi ili četverotočkaši su terenska vozila namijenjena kretanju po nepristupačnom terenu. Vrlo su pogodni za savlađivanje manjih prirodnih prepreka, te kao transportno vozilo u mogućnosti su da vas i vaš prtljag odvezu na udaljenija mjesta nego što ste to u mogućnosti uraditi kada ste pješak.

Vozilom možete obići i sve predjele i doći drugim putevima i posjetiti prirodne vrijednosti kao što su izvori, pećine, ostatke starih građevina, stećke, mitska mjesta, doline i kanjone i sve ono što niste u stanju hodom obići u jednom danu.

Osim rekreacije kvadovima možete da organizujete neke sportske discipline, jer kada govorimo o sportu, vožnja kvadova spada u ekstremne sportove.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza