SportLife: Obradujte svoje najdraže, poklonite im nešto iz bogate kolekcije

16.09.2014. 15:13 / Izvor: eKapija.ba
SportLife: Obradujte svoje najdraže, poklonite im nešto iz bogate kolekcije

Osim trgovačkih marki Sport Life i Sport Life Kids, kompanija Benefit ima dva franšizna mono brend shopa Nike, tri shopa Adidas i jedan Converse.

Obradujte svoje najdraže, poklonite im nešto iz bogate kolekcije svjetskih brandova sportske odjeće, obuće i opreme. Posjetite Sport Life radnje i provjerite, stigle su nove kolekcije, a i iskoristite preostala sniženja starih kolekcija.

Prepoznatljivi izgled svih poslovnica i promo-materijala Sport life-a koji je jedinstven na našem tržištu, a karakteriše ga odlična paleta boja, te zavidan i izuzetno urban dizajn.

Podsjećamo, sarajevska kompanija Benefit d.o.o. posluje od 2005. godine i u vrlo kratkom vremenu izrasla je u jednu od vodećih u oblasti prodaje sportske obuće odjeće i opreme za sport u Bosni i Hercegovini. Ono što kompaniju čini prepoznatljivom je vlastiti trgovački brand Sport Life, pod čijim imenom nastupa na tržištu.

Pod okriljem Sport Life-a, trenutno posluju šest poslovnih jedinica u Sarajevu, te dvije u Mostaru. Prvi Sport Life Kids shop je otvoren u Sarajevo City Centru u martu 2014. godine. Osim trgovačkih marki Sport Life i Sport Life Kids, kompanija Benefit ima dva franšizna mono brend shopa Nike, tri shopa Adidas i jedan Converse.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza