Sprječavanje nesreća vezanih za alkohol i drogu je nacionalni prioritet

21.05.2018. 08:36 / Izvor: Akta.ba
Sprječavanje nesreća vezanih za alkohol i drogu je nacionalni prioritet

Teve Varnost Elektronika sarađuje sa policijskim odjeljenjima i agencijama za sprovođenje zakona kako bi prilagodili visoko efikasna rešenja.

Sprječavanje nesreća vezanih za alkohol i drogu je nacionalni prioritet. To je takođe opasan zadatak koji zahtijeva iskustvo, timski rad i preciznost. Čak i najmanji kompromis u tačnosti može rezultirati odbacivanjem slučaja i opasnim vozačem koji se vraća za volanom.

Od obezbeđivanja vrhunskog testiranja alkohola testiranim alkoholom i testiranjem droge na putu, Dräger je posvećen poboljšanju sigurnosti.

Policija

Dräger-ovi alkoholizatori i sistemi za testiranje droga za testiranje na putu obezbeđuju lahak, precizan i bezbjedan rad na terenu ili na stanici. Teve Varnost Elektronika sarađuje sa policijskim odeljenjima i agencijama za sprovođenje zakona kako bi prilagodili visoko efikasna rešenja – maksimiziranje povjerenja i minimiziranje administrativnih opterećenja. Na primjer, napredni instrumenti za testiranje alkohola sa alkoholom su iznad zahtjeva nacionalnih i međunarodnih regulatornih agencija. Oni imaju dvostruku senzorsku tehnologiju, mrežnu i bežičnu vezu i jednostavan intuitivni rad.

Testiranje u industriji

Pomaganje poslodavcima da održe produktivnu radnu snagu osnova su poslova trećih strana administratora. I kao poslodavac, shvataju da vi igrate vitalnu ulogu u sigurnosti vaših zaposlenih i putujuće javnosti.

Bez obzira da li ste poslodavac u poslovnom prometu osjetljivom na sigurnost ili administratoru treće strane koji podržava uspješan program usklađenosti, Dräger vas pokriva.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza