Srebro na evropskom prvenstvu za "We dance" iz Gacka

06.11.2014. 09:59 / Izvor: eKapija.ba

Članice hip-hop kluba "We dance" iz Gacka su protekle su nedjelje ostvarile značajan uspjeh na Otvorenom evropskom navijačkom prvenstvu koje je održano u Parizu.

Članice hip-hop kluba “We dance” iz Gacka protekle su nedjelje ostvarile značajan uspjeh na Otvorenom evropskom navijačkom prvenstvu koje je održano u Parizu.

U konkurenciji od oko 6.000 takmičara iz preko 20 zemalja, djevojke iz Gacka su osvojile drugo mjesto u “double hip-hop” i četvrto u “senior hip-hop” kategoriji. Ovim plasmanom "We dance“ se plasirao na Svjetsko prvenstvo koje će se održati 2015. godine u Orlandu (Florida).

Tim povodom načelnik opštine Gacko, Milan Radmilović, jučer je u svom kabinetu ugostio članice plesnog kluba “We dance”.

Uz riječi dobrodošlice načelnik je čestitao djevojkama na postignutom uspjehu. “Iz opštine od 10.000 stanovnika, otići u Pariz i predstavljati Gacko je veliki uspjeh. Rezultati koje su naše djevojke postigle su izuzetni. Želim im puno uspjeha i što se tiče opštine Gacko, podržaćemo ih i ubuduće”, rekao je Radmilović.

Članice plesnog kluba “We dance ” u budućem periodu očekuje takmičenje "Winter open 2014" u Banjaluci, kao i godišnji koncert u gradu.

Djevojke su se zahvalile načelniku na podršci koja im je do sada poklonjena od strane lokalne zajednice, a načelnik im je poželio svu sreću u daljim nastupima, uz želju da u što boljem svjetlu predstavljaju sebe i opštinu Gacko.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza