Šta sve mogu nove GoPro kamere

02.10.2018. 09:34 / Izvor: Nezavisne novine
Šta sve mogu nove GoPro kamere

Ljubitelji avanture dobili su nove tri verzije GoPro kamera koje su predstavljene i kod nas.

Ljubitelji avanture dobili su nove tri verzije GoPro kamera koje su predstavljene i kod nas. Nova serrija GoPro Hero 7 obuhvata, kao najjači model Hero7 Black, ali i Hero7 White i Hero7 White.

Hero7 Black ima znatno bolju stabilizaciju video zapisa od svog prethodnika i to prije svega zahvaljujući svojoj glavnoj karakteristici – HyperSmooth, koja olakšava snimanje video snimaka profesionalnog kvaliteta, radi pod vodom, kao i pri udarcima i uslovima jakog vetra.

Tu je i novi video format, TimeWarp koji snimcima dodaje veliku brzinu. Ova opcija pretvara duža iskustva u kratke video snimke koji su veoma interesantni i jednostavni za deljenje.

"Live" varijanta predstavlja najbrži način djeljenja sadržaja. Hero7 Black je prvi GoPro koji može da radi streaming uživo, što omogućava korisnicima da automatski dijele sadržaj u realnom vremenu na Facebooku, Youtube, Instagramu...

Ujedno, predstavljeni su i modeli Hero7 White i Hero7 Silver. Verzija Silver ima opciju za 4K a Hero7 White sa 1080p predstavlja robusnu i malu akcionu kameru, vodootporne do 10 metara. Njima možete upravljati pomoću glasovnih komandi ili jednostavno pritisnite dugme zatvarača i kamera će se aktivirati ili će automatski uslikati trenutak.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza