al
Stiže nova verzija Tamagotchi elektronskog kućnog ljubimca

Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Stiže nova verzija Tamagotchi elektronskog kućnog ljubimca

20.05.2019. 10:45 / Izvor: Agencije

Prošle su 22 godine od kada se pojavio prvi legendarni Tamagotchi, igračkica koja se i kod nas prodavala i bila solidno popularna.

Ko se ne sjeća, u pitanju su konzolice u obliku jajeta ili kamenčića, na kojima se nalazi vaš ljubimac, koga čuvate i o kome morate da brinete, tako što ga hranite, pojite, čistite mu izmet, mazite ga i radite druge aktivnosti koje će ga činiti srećnim i živim. A sada nam stiže novi Tamagotchi!

Neke od glavnih karakteristika novog Tamagotchija su to što možete da ga povežete sa vašim pametnim telefonom, ali, prije svega, i to što možete da ga "upoznate" sa drugim Tamagotchijima u okolini, sa kojim zatim može da se "uzme" i onda da prave malu djecu Tamagotchije.

Novi Tamagotchi je znatno veći od onih kakve smo znali ranije, a takođe - slika ekrana je u boji i znatno je detaljnija.

Planirani izlazak na tržište je početkom jula i koštaće ne baš jeftinih 60 dolara, a ne znamo da li će se pojaviti i kod nas, ali, ako vam se baš bude davalo 60 dolara za njega, vjerovatno ćete moći da ga nabavite onlajn.

Samo, nećete imati za koga da ga ženite.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza