Svake večeri svirka uživo u Carlsberg Beer Gardenu

23.08.2018. 12:11 / Izvor: Akta.ba
Svake večeri svirka uživo u Carlsberg Beer Gardenu

Manifestacija Ljeto u parku – Hastahana i dalje donosi brojne zanimljive sadržaje svojim posjetiteljima.

Manifestacija Ljeto u parku – Hastahana i dalje donosi brojne zanimljive sadržaje svojim posjetiteljima, a tako će biti sve do 15. septembra dokad će trajati ovogodišnje izdanje ovog događaja za sve generacije u sarajevskom parku Hastahana.

Najmlađi se u Hastahani mogu zabaviti na spravama za animaciju u okviru mini luna parka, kao i u sklopu igrališta za najmlađe - Jaffa Fun Parku.

Tu je i Sprite skate & bike park, a ljubitelji sportskih aktivnosti mogu koristiti terene za nogomet, košarku i odbojku na pijesku.

Do 30. septembra se putem e-maila info@odbojka.ba žensko - muški parovi mogu prijaviti za učešće na Jaffa i Trik turniru u odbojci na pijesku. Prijave su besplatne, a Jaffa i Trik su za pobjednike obezbijedili nagradni fond u iznosu od 1000 KM.

Carlsberg Beer Garden svake večeri donosi svirke uživo, koje počinju u 21 sat i na kojima nastupaju muzičari koji izvode neke od najvećih domaćih i međunarodnih pop, rock, blues i jazz hitova.

Ponedjeljkom i srijedom nastupa duo Beća & Fajo, dok nedjeljom i utorkom publiku zabavljaju Haris i Merima.
Četvrtak, petak i subota rezervisani su za posebne programe.
 
Ovog četvrtka, 23. augusta svira Blue Hotel Bend, u petak 24. augusta na programu je nastup odlične Lane Hamza i njenog banda, dok u subotu 25. augusta publiku Carlsberg Beer Gardena zabavlja Blues Bang.

Manifestaciju Ljeto u parku – Hastahana organizuje Konzorcij za razvoj destinacije Sarajevo, kojeg predvode Fondacija Sarajevo Navigator i ZUP Baščaršija uz podršku Općine Centar Sarajevo i brojnih drugih partnera i sponzora.


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza