Telemach nagradio 150.000-tog korisnika najbržeg interneta u​ BiH

22.02.2018. 10:14 / Izvor: Akta.ba
Telemach nagradio 150.000-tog korisnika najbržeg interneta u​ BiH

Lider u davanju usluga kablovskog interneta u BiH, kompanija Telemach u mjesecu februaru sklopila je ugovor sa 150.000-tim korisnikom kablovskog interneta.

Lider u davanju usluga kablovskog interneta u BiH, kompanija Telemach u mjesecu februaru sklopila je ugovor sa 150.000-tim korisnikom kablovskog interneta. Tim povodom predstavnici Telemach-a su u nedavno otvorenoj poslovnici u sarajevskom naselju Vojničko Polje, na adresi Adija Mulabegovića broj 6, 150.000-u korisnicu interneta Suadu Vežu, majku djece SOS sela, nagradili i prigodnim poklonom.

"Poziv iz Telemach-a me je pozitivno iznenadio. Zadovoljna sam internetom koji koristim, ali iskrena da budem, više ga koriste moja djeca. Tablet koji sam dobila kao 150.000-i korisnik koristiće nam i za edukativne svrhe, ali i svakako za provjeru servisnih informacija i društvene mreže. Internet nam je svima olakšao život, jer su nam informacije uz pomoć interneta u kratkom vremenu dostupne", kazala je Suada Vežo, koju je Telemach nagradio i besplatnim paketom interneta šest mjeseci.

U zavisnosti od paketa, brzina Telemach interneta kreće se i do 200 Mbps. Korisnici u okviru početnog paketa dobivaju gotovo 4 x brži internet od prosjeka u BiH, a početna brzina kablovskog interneta unutar DUO i TRIO Grande paketa je od 40 Mb/s. Svim korisnicima Telemach interneta dostupna je i UNIFI mreža za besplatno surfanje van kuće na preko 500.000 UNIFI lokacija u zemlji i regionu. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza