Terzić: Dubai među najtraženijim destinacijama za novogodišnje praznike

07.12.2021. 09:28 / Izvor: Akta.ba
dubai
OTVORI GALERIJU

Među najtraženijim i ujedno najatraktivnijim destinacijama za novogodišnje praznike ove godine je Dubai, potvrdila nam je Aida Terzić, direktorica agencije Relax tours.

Među najtraženijim i ujedno najatraktivnijim destinacijama za novogodišnje praznike ove godine je Dubai, potvrdila nam je Aida Terzić, direktorica agencije Relax tours.

"U ovo vrijeme pandemije niti jedna destinacija za putovanje nije 100 posto sigurna, ali Dubai je vjerovatno najbliži tome i zato je poželjno odredište za sve, pa i turiste iz BiH. Ovo je jedan od rijetkih gradova u svijetu koji od početka pandemije nije uvodio lockdown i nastojao se nametnuti kao sigurna destinacija za sve putnike. Zato smog a uvrstili u novogodišnju ponudu i mogu reći da je interes izuzetan", kaže Terzić.

dubai

Po njenim riječima, oni koji se odluče za novogodišnje putovanje u Dubai imat će priliku bar na osam dana zaboraviti minuse i snijeg, te uživati na plažama, sunčati se i kupati u tirkizno plavom moru, te dočekati novu 2022. godinu na plus 25 stepeni.

Povodom 33. rođendana Relax Tours je za sve putnike pripremio i besplatnu ulaznicu za svjetsku EXPO izložbu koja se održava u Dubaiju, a za studente, penzionere i mladence i poseban popust.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza