Titov bunker u Konjicu otvara svoja vrata posjetiocima nakon 84 dana pauze

10.06.2020. 13:22 / Izvor: Akta.ba

Žele dobrodošlicu svojim gostima uz želju da zajedno uživaju u kulturi, umjetnosti i historiji jednog doba, a sve to mogu u Titovom bunkeru u Konjicu.

Objekat Titov bunker nakon 84 dana pauze ponovo otvara svoja vrata posjetiocima. Iz Agencije Prvi korak Konjic su kazali da su proteklo vrijeme iskoristili da preduzmu sve neophodne mjere koje zahtijeva trenutna epidemiološka situacija.

"Izvršena je dezinfekcija unutrašnjih prostorija Objekta D-0, postavljene su horizontalne dezinfekcione barijere za vozila i posjetioce, te dozatori sa sredstvom za dezinfekciju ruku. Kako bismo ukazali na važnost pridržavanja higijenskih mjera, na vidljivim mjestima u Objektu smo istaknuli napomene o nošenju zaštitnih maski, održavanju socijalne distance među posjetiocima i obavezi redovne dezinfekcije ruku", kazali su iz Agencije.

Žele dobrodošlicu svojim gostima uz želju da zajedno uživaju u kulturi, umjetnosti i historiji jednog doba, a sve to mogu u Titovom bunkeru u Konjicu.

Vrata su otvorena svakim danom od ponedjeljka do nedjelje uz obavezu nošenja zaštitnih rukavica i maske u terminima od: 10, 12 i 14 sati.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza