Tom Tailor je novi sponzor naše reprezentacije

17.03.2014. 15:16 / Izvor: eKapija.ba
Tom Tailor je novi sponzor naše reprezentacije

Tom Tailor je tako iskazao da vjeruje u kvalitete i sposobnost naše Nogometne reprezentacije, te da će i dalje nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao i do sada.

Tom Tailor, poznati modni brand casual linije, je novi sponzor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, piše portal bhfudbal.ba. Prvi koraci ove saradnje su počeli u Innsbrucku. Naredne dvije i pol godine, ovaj brand će pružati podršku našoj reprezentaciji i fudbalskom savezu.

Tom Tailor je tako iskazao da vjeruje u kvalitete i sposobnost naše Nogometne reprezentacije, te da će i dalje nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao i do sada.

Prvi koraci saradnje Tom Tailora i reprezentacije BiH počeli su već u Innsbrucku, gdje se Tom Tailor tim sastao sa fudbalerima i članovima NSBiH te uzeo mjere za casual i formalne modne kombinacije.

U Innsbrucku su također napravljene profesionalne fotografije bh. Zmajeva u Tom Tailor stajlinzima. Ova aktivnost protekla je u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

"Bilo je simpatično ovo mjerenje i moram reći da je sve odrađeno profesionalno. Drago mi je da ćemo nositi Tom Tailor odjeću na Svjetskom prvenstvu i uvjeren sam da će odgovarati našim potrebama.“ o zajedničkim aktivnostima u Innsbrucku",  iskazao je svoje utiske Emir Spahić.

Podrška sportu je jedna od strateških smjernica sponzorske politike Tom Tailora, sa ciljem da istakne sve vrijednosti koje sport nosi sa sobom. Tom Tailor je kao sponzor zadužen za casual odjeću reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok će naša reprezentacija i uže vodstvo NSBiH nositi i brendove XYZ Premium Fashion Store - trgovine, koja nudi najbolji izbor premium brendova u BIH.

XYZ Premium Fashion Store će tako reprezentaciju obući u odijela modne kuće BOSS, koje će svečano nositi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu i na ostalim zvaničnim pojavljivanjima. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza