Transformersi:Doba izumiranja 3D pretpremijerno 25.6.u Family Centru Ekran

14.06.2014. 12:48 / Izvor: eKapija.ba
Transformersi:Doba izumiranja 3D pretpremijerno 25.6.u Family Centru Ekran

Na kino blagajnama Family Centra Ekran u pretrodaji su ulaznice za predpremijeru 3D spektakla Transformersi: Doba izumiranja.

Dva dana prije početka prikazivanja na američkom kontinentu, kino dvorane Family Centra Ekran donose pretpremijernu projekciju  3D spektakla "TRANSFORMERSI: DOBA IZUMIRANJA" koj će se održati u SRIJEDU, 25. JUNA sa početkom u 20:30 sati.

Na kino blagajnama Family Centra Ekran u pretrodaji su ulaznice za predpremijeru 3D spektakla "Transformersi: Doba izumiranja" ( Transformers: Age of Extinction).

Rezervišite svoju ulaznicu na vrijeme  direktno na kino blagajnama ili putem telefona 032 407 518 svaki dan od 13 do 21 sat.

Smještena četiri godine poslije trećeg nastavka, Transformers franšiza je potpuno redizajnirana i predstaviće opasno dobru, novu ekipu glumaca i skroz nove robote.

U filmu "Transformers: Doba izumiranja" u glavnim su ulogama Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Jack Reynor, Nicola Peltz, Sophia Myles, TJ Miller i kineska mega zvijezda Han Geng. Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, a u novom nas nastavku očekuju još

impresivnije transformacije, još napetija radnja te, naravno, još moćniji efekti.

Trailer filma možete pogledati na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=iF_ayN3ll3k

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza