Turističke agencije nude doček Nove godine od 210 do 1.190 KM

04.11.2013. 08:09 / Izvor: Fena
Turističke agencije nude doček Nove godine od 210 do 1.190 KM

Turističke agencije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine nude doček 2014. godine u brojnim svjetskim metropolama i drugim atraktivnim destinacijama kao što su Azurna obala i Sicilija.

Turističke agencije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine nude doček 2014. godine u brojnim svjetskim metropolama i drugim atraktivnim destinacijama kao što su Azurna obala i Sicilija. Cijene aranžmana su od 210 do 1.190 KM.

Tako turistička agencija "Relax Tours"  ima u ponudi novogodišnji program za Napulj, Rim, Istanbul i Pariz avionom, te autobusom program za Budimpeštu i aranžman Budimpešta-Prag-Beč. Boravak od 30. decembra do 3. januara, pet dana i četiri noći, u Parizu košta 1.190 KM. Najpovoljnija ponuda je za 459 KM za Napulj, te Rim, četiri noćenja, a cijena je 499 KM sa čarter- letom i smještajem u hotelu s tri zvjezdice. Polazak je 29. decembra. I za tu ponudu je najviše interesovanja.

U agenciji "Fibula"  rade programe samo za Tursku,a Istanbul realiziraju individualno tokom čitave godine.

U turističkoj agenciji "Centro Tours" za novogodišnji praznik imaju 15 destinacija. Cijene nisu nikada bile povoljnije nego sada, a bh. građani su najviše zainteresirani za Budimpeštu, Veneciju, Istanbul, Prag, Rim, kažu u ovoj agenciji.

U "Avio Express Travelu" su agenciji Fena kazali da su njihove novogodišnje ponude Budimpešta, Prag, Rim, Bratislava, Pariz, Venecija, Azurna obala, Sicilija, a u Antaliji imaju specijalnu ponudu dočeka Nove godine.

Na Siciliji doček Nove godine košta 545 KM (avion), a u Antaliji od 749 do 900 KM,  u zavisnosti od hotela (avion). Svi zainteresirani koji žele dočekati Novu godinu u Veneciji mogu to učiniti za cijenu od 225 KM (autobus). Cijena dočeka Nove godine na Azurnoj obali je 395, Pragu 415, Bratislavi 245, Barseloni 545, Parizu 475 i Rimu 445 KM.

U Turističkoj agenciji "SOL AZUR &Buena Vista" kažu da za predstojeću Novu godinu  organiziraju putovanja na 14 destinacija.

Čarter-letove imaju za Istanbul i Siciliju. Cijena putovanja za Istanbul je 397 (4 dana, 3 noćenja), a na Siciliju 545 KM (5 dana, 4 noćenja).

U turističkoj agenciji "ZOI Tours" ističu da su bh. građani najviše zainteresirani za proslavu Nove godine u Budimpešti i Istanbulu.

Osim tih destinacija, ova agencija ima u ponudi i novogodišnje programe za Siciliju, Rimini, Rim, Beč, Bratislavu, Pariz, Veronu, Veneciju, a putovanja su od 29. ili 30. decembra.

Najjefitnija ponuda je 210 - putovanje u Veneciju, a najskuplja 645 KM - Sicilija.

Turistička agencija "ZOI Tours" organizira novogodišnje programe i u hotelu "Maršal" te apartmanima na Bjelašnici, a u ponudi je doček Nove godine i na Jahorini, Kopaoniku, Sloveniji.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza