Almy Travel: Proslavite Novu godinu daleko od kuće!

17.12.2014. 14:44 / Izvor: eKapija.ba
Almy Travel: Proslavite Novu godinu daleko od kuće!
OTVORI GALERIJU

Želite li ovaj put na poseban način proslaviti novu godinu, ali ne znate kako? Zašto ne biste otputovali u neki drugi grad na doček? Bilo da ste sami, bilo da planirate doček u velikom društvu ili sa porodicom - uopšte nije bitno. Važno je samo da se dobro provedete.

Želite li ovaj put na poseban način proslaviti novu godinu, ali ne znate kako? Zašto ne biste otputovali u neki drugi grad na doček? Bilo da ste sami, bilo da planirate doček u velikom društvu ili sa porodicom, uopšte nije bitno, važno je samo da se dobro provedete.

Svake godine, pa tako i ove Almy Travel vam predstavlja Novogodišnja putovanja. Uz standardnu šaroliku ponudu srednjoeuropskih gradova mogu se pronaći i neke destinacije van tog kruga.

Tu su razni i šaroliki vatrometi, događanja na glavnim trgovima, a ono što je najposebnije, ludi i nezaboravni dočeci s turističkom agencijom Almy Travel.

Neki od gradova koje možete posjetiti su Venecija, Milano, Istanbul, Bratislava ili možda Budimpeštu. Inače Budimpešta, glavni grad Mađarske i sinonim za Pariz Istočne Evrope. Dugogodišnja tradicija, bogata historija, raskošna umjetnost i gastronomska ponuda su izazov koji Vas čeka. Grad umjetnosti, muzike, plesa i veselja. Kraljica te čeka! Jedno od najluđih i najboljih mjesta za doček Nove 2015!

Podsjećamo, Turistička agencija Almy Travel sa sjedištem u Zenici, kao poslovna jedinica renomirane firme Prevoz Putnika d.o.o. Zavidovići koja je jedna od šest članica Almy Grupacije, osnovana je 2012. godine i nudi razne usluge turističkih servisa, kako za individualne goste tako i za poslovne partnere.

Almy Travel iako mlada turistička agencija sa svojim visokoobrazovanim i iskusnim kadrom, moderno opremljenom poslovnicom, razgranatom mrežom subagenata i uglednim partnerima u mogućnosti je da svojim klijentima ponudi sigurnost i pouzdanot kao i najpovoljniji odnos cijene i usluge. Odnosno visokokvalitetne progame koji boravak čine prijatnim i nezaboravnim.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza