Motel Split svojom uslugom garantuje da ćete ponovo doći

08.05.2018. 08:21 / Izvor: Akta.ba
Motel Split svojom uslugom garantuje da ćete ponovo doći
OTVORI GALERIJU

Unatoč tome što je motel Split smješten pored pomenutog magistralnog puta, nalazite se u mirnoj, gotovo seoskoj idili okruženi mnoštvom zelenila.

Motel SPLIT, u centru Usore - koji svojim prelijepim izgledom krasi krajolik uz magistralni put M4 Doboj - Teslić, raspolaže sa 35 soba i apartmana, konferencijska sala sa 60 mjesta i svom pratečom opremom i restoranom sa 80 mjesta.

Na osnovu Rješenja ministarstva za privredu i gospodarstvo motel je prvi u kategoriji sa tri zvijezdice na području ZE-DO kantona.

U poslovnom dijelu motela smještena je pošta, osiguravajuća društva i drugi pravni subjekti a za Vašeg motornog ljubimca pri ruci je veliki parking i benzinska pumpa. U novoizgrađenom objektu gdje su smješteni i uredi tvrtke Ćosićpromex d.o.o., izgradili su i veći broj poslovnih prostora za najam ili prodaju.

Moderno opremljeni restoran motela Split, u prekrasnom ambijentu cvijeća i kamena, nudi vrhunski gastronomski užitak raznovrsne ponude nacionalne i internacionalne kuhinje. Mjesto je svečanih događanja za sve vrste prigoda: svadbene i svečane večere, promocije, godišnjice, bankete, maturalne večeri...

Tu je također prekrasna terasa, konferencijska sala, udobne sobe te kameni šank gdje možete popiti aperitiv i pročitati dnevne novine.

Unatoč  tome što je motel Split smješten pored pomenutog magistralnog puta, nalazite se u mirnoj, gotovo seoskoj idili okruženi mnoštvom zelenila. Svakodnevno su nudi veliki izbor vrhunski pripremljene domaće hrane od uvijek svježih namirnica, po vrlo povoljnim cijenama. Jela s jelovnika , savršen su izbor zdravog obroka koji može zadovoljiti svačiji ukus. U specijalitetima Motel Split uživat će i najprofinjeniji gurmani.

Njihova usluga garancija je da ćete doći ponovo. U svim sobama se nalazi telefon, televizor, ormar za odlaganje lične gardarobe, parno grijanje i zasebno kupatilo. Apartmanski smještaj je klimatiziran.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza