Iskoristite akciju Mjesec Tefala i popust od -20%

08.06.2018. 07:56 / Izvor: Akta.ba
Iskoristite akciju Mjesec Tefala i popust od -20%
OTVORI GALERIJU

Iskoristite akciju Mjesec Tefala i popust od -20% na svo visokokvalitetno posuđe i male kućanske aparate do kraja juna

Iskoristite akciju Mjesec Tefala i popust od -20% na svo visokokvalitetno posuđe i male kućanske aparate do kraja juna u maloprodajnim objektima Domoda, Beka, Techno Shopa, Tehnomaga i Penny Plusa.

Duh inovacije, pomjeranje granica kada se radi o novitetima i osjećaj za predviđanje potreba kupaca oduvijek su bili u samom srcu brenda tokom više od 6 decenija.

Od samih početaka, 1956. godine, brend nije prestao da napreduje i razvija se, kako bi se dokazao kao internacionalni lider kada se radi o malim kućanskim aparatima i posuđu.

Njegov recept za uspjeh? Stalne inovacije!

Tefal se oduvijek trudio da pažljivo sasluša i predvidi potrebe kada se radi o načinu života svojih potrošača, kako bi im uvijek mogao predstaviti i ponuditi proizvode koji su upravo ono što im treba.

Na njihovoj facebook stranici Tefal BiH, kao i web stranici www.tefal.ba, možete saznati sve što vas je ikada zanimalo o Tefal proizvodima, ali i mnogo više od toga!

GROUPE SEB Developpement je zastupnik robnih marki Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups i Lagostina za područje BiH, Crne Gore i Kosova.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza