Mlinska Rijeka - Savršeno mjesto za vaš odmor, rekreaciju i relaksaciju

10.07.2018. 09:36 / Izvor: Akta.ba
Mlinska Rijeka - Savršeno mjesto za vaš odmor, rekreaciju i relaksaciju

Posebnosti prirode, čista voda, šuma, sportski tereni, otvoreni bazeni ... sve je podređeno vašem odmoru, relaksaciji i rekreaciji.

Zašto Mlinska Rijeka?

Mlinska Rijeka je turistički, sportski i rekreativni centar, koji morate što prije posjetiti.

Posebnosti prirode, čista voda, šuma, sportski tereni, otvoreni bazeni za djecu i odrasle, objekti za boravak, kuhinja... sve je podređeno vašem odmoru, relaksaciji i rekreaciji.

Na tridesetom kilometru puta Banja Luka – Prnjavor (preko Čelinca), nalazi se turističko-ugostiteljski rekreativni centar Mlinska Rijeka, poslovna jedinica preduzeća Primaprom iz Banje Luke. Na istoimenoj rječici, koja je rijedak primjer nedirnute prirode, Primaprom je osmislio ugodan ambijent za boravak, odmor i rekreaciju.

"Projekat firme Primaprom, Mlinska Rijeka nastao je prije više od 10 godina, kao rezultat nastojanja da stvorimo mjesto za aktivni odmor. Vjerujemo da smo u tome uspjeli, a impresivan broj naših posjetilaca najbolje govori o tome", poručuju iz Mlinske Rijeke

Danas je Primaprom Mlinska Rijeka prepoznatljivo mjesto za odmor, rekreaciju, relaksaciju, osvježenje i punjenje baterija poslije napornog radnog dana. U Mlinskoj Rijeci tako promovišu zdrav život u prirodi, druženje i sve ono što polako zaboravljamo u našoj svakodnevnici.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza