Grand Hotel Neum **** će vaš najsretniji dan učiniti doista nezaboravnim

23.07.2018. 08:54 / Izvor: Akta.ba
Grand Hotel Neum **** će vaš najsretniji dan učiniti doista nezaboravnim

Neka ovo budu prve pisane stranice vaše moderne bajke. Grand Hotel Neum je tu da je ispričate zajedno. Obratite im se s punim povjerenjem.

Odabrali ste jedno drugo… i to je dovoljno. Sve ostalo prepustite GRAND HOTEL NEUM * * * *  i dopustite im da vaš najsretniji dan učine doista nezaboravnim.

Dvorana za vjenčanje Grand Hotela Neum * * * *   bajkovita je poput vaše ljubavne priče i čudesno prilagodljiva da udovolji svim vašim željama. Svojom površinom dvorana je dizajnirana kao jedinstven prostor u kojemu se nijedan uzvanik neće osjećati izolirano i izvan događanja. Kapacitet dvorane je oko 600 gostiju. Opremljena vrhunskom tehnologijom, dvorana ima jedinstven dizajn rasvjete koji vam omogućuje da čitav prostor okupate romantičnom svjetlošću u bojama po vašem izboru, što je samo jedna od hiljadu sitnica koje će učiniti da vaš najposebniji dan bude samo vaš i doista najposebniji. Tome će pridonijeti i njihovi neodoljivi svadbeni meniji koji će vaše uzvanike, dok  uživaju u komforu svojih elegantnih i otmjeno uređenih stolova, povesti u gastronomsku avanturu za pamćenje. Jeste li već uvježbali koreografiju za svoj prvi ples? Prostrani plesni podij dvorane Grand Hotel Neum * * * *   idealna je pozornica na kojoj će vam se rado pridružiti svi koje ste pozvali da s vama podijele dan ljubavi. Mislili su na sve jer ovo je vaša bajka, a u bajkama nema mjesta za stres.

Neka ovo budu prve pisane stranice vaše moderne bajke. Grand Hotel Neum * * * *  je tu da je isprišete zajedno. Obratite im se s punim povjerenjem.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza