U BBI Centru na 5. spratu otvorena Igraonica Geppetto

05.08.2014. 14:08 / Izvor: eKapija.ba

U BBI Centru na 5. spratu otvorena je Igraonica Geppetto koja je već postala omiljeno mjesto susreta mališana.

U BBI Centru na 5. spratu 01. augusta otvorena je Igraonica Geppetto koja je već postala omiljeno mjesto susreta mališana.

Geppetto je savršeno mjesto za mališane željne zabave i igre, ali i za mame i tate koji će svoju djecu moći ostaviti sa ljubaznim osobljem igraonice dok oni uživaju u opuštajućoj kafici u cafeu igraonice ili u nekom od drugih mnogobrojnih sadržaja BBI Centra.

Cijena boravka djeteta iznosi 4,00 KM za sat vremena. Za drugi sat boravka daruje 50% popusta, a treći sat boravka, svim klincima i klincezama, BBI Centar poklanja.

Maksimalan boravak djeteta u igraonici je tri sata, a radno vrijeme je od 9.00 h do 22.00 h, radnim danom i subotom dok je nedjeljom Geppetto otvoren od 12.00 h do 20.00 h. Nedjeljama Geppetto je otvoren za svu djecu do 12.00 h za besplatan boravak u Igraonici isključivo uz nadzor roditelja.

U Igraonici Geppetto mogu boraviti djeca od tri do jedanaest godina. Geppetto je svakako pripremio i brojne rođendanske pakete za sve slavljenike. Uživajte u suncem okupanom Geppettu i zabavite se.

U Igraonici Geppetto vaša djeca će konačno moći uživati u zabavi i kreativnim igrama koje priprema vrijedno osoblje igraonice. Geppetto je od sada obavezna destinacija za sve mališane koji se sada u prekrasnom ambijentu igraonice mogu družiti sa vršnjacima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza