U Čitluku počeo ljetni projekt "Broćansko ljeto"

09.07.2018. 15:16 / Izvor: Fena
U Čitluku počeo ljetni projekt 'Broćansko ljeto'

Program se nastavlja u ponedjeljak, 9. srpnja, na istom mjestu, projekcijom filma "Baby Driver", s početkom u 20:30 sati.

"Broćansko ljeto", projekt Broćanske udruge mladih BRUM, u okviru kojeg će biti organizirano više različitih događanja, započeo je u nedjelju prikazivanjem animiranog filma "Ferdinand".

Animirani film prikazan je na sportskom igralištu Osnovne škole fra Didaka Buntića, a članovi BRUM-a tijekom večeri za posjetitelje su pripremali pizze u krušnoj peći, palačinke i druge slastice.

Mališani koji su došli pogledati film mogli su se, prije i nakon prikazivanja filma, igrati u dvorcu na napuhavanje, kao i uživati u ostalim sadržajima kojima je upotpunjena prva večer "Broćanskog ljeta".

Program se nastavlja u ponedjeljak, 9. srpnja, na istom mjestu, projekcijom filma "Baby Driver", s početkom u 20:30 sati.

"Ovo je prvi projekt ovakve vrste za našu udrugu. Do sada smo radili neke druge događaje, nikada cijele festivale. Organizirali smo nekoliko manjih projekata, a najpoznatiji je bio mjuzikl "Dvoje iz Galileje", rekao je Feni Filip Šekerija iz udruge BRUM.

Odziv prvoga dana "Broćanskog ljeta" bio je odličan, kazao je Šekerija, dodavši kako je to pokazatelj da su Čitlučani prepoznali i podržali projekt.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza