U Ekranu dugo najavljivani domaći krim film "Južni vetar"

01.11.2018. 09:45 / Izvor: Akta.ba
U Ekranu dugo najavljivani domaći krim film 'Južni vetar'

Dugo najavljivani domaći krimi film "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića, odgovor je svima onima koji uživaju u dobroj akciji, neizvijesnosti i ljubavi na platnu.

Dugo najavljivani domaći krimi film "JUŽNI VETAR", koji priča priču o begradskim mangupima i fantastična avantura "ORAŠAR I ČETIRI KRALJEVSTVA" (3D)  od 01. novembra na programu Multiplex Ekrana Zenica

JUŽNI VETAR

Dugo najavljivani domaći krimi film "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića, odgovor je svima onima koji uživaju u dobroj akciji, neizvijesnosti i ljubavi na platnu.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom djevojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni "Car", dobro "radi". Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promijeniti kada Maraš slučajno zamjeri brutalnom narko klanu.
Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati


 

 

ORAŠAR I ČETIRI KRALJEVSTVA (3D)

Kad se Clara nađe u čudnom i mističnom paralelnom svijetu Zemlje snježnih pahulja, Zemlje cvijeća i Zemlje slatkiša, mora nadvladati zloslutno Četvrto kraljevstvo i njegovu tiransku vladaricu kako bi vratila mir u nestabilan svijet.

Termini projekcija svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati
 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza