U Ekranu Zenica novi naslovi od 30. augusta

29.08.2018. 13:24 / Izvor: Akta.ba
U Ekranu Zenica novi naslovi od 30. augusta

Posljednja sedmica augusta od 30.08. donosi krimi akciju, horor misteriju i animiranu avanturu za najmlađe posjetioce.

Posljednja sedmica augusta od 30.08. donosi krimi akciju od Johnu Gotiju "GOTTI", horor misteriju od koje se ledi krv u žilama "SLENDER MAN" i animirana avantura za najmlađe posjetioce "RINGE, RINGE, RAJA".

GOTTI

John Travolta u ulozi je legendarnog mafijaša Johna Gottija, koji je bio na čelu najveće i najmoćnije kriminalističke organizacije u Sjevernoj Americi, obitelji Gambino. Najpoznatiji mafijaš 20. stoljeća postao je zahvaljujući svom kićenom stilu, šarmu i nemilosrdnosti. Priča koju pripovijeda njegov najstariji sin, John Gotti, Jr., prekapa po prošlosti i istražuje Gottijev epski uspon i pad u mafijaškim krugovima. Ime “Teflon Don”nadjenuli su mu mediji, prema kojima je bio susretljiv, budući da ga je FBI uporno pokušavao osuditi, ali neuspješno.

Na koncu je bio osuđen na doživotni zatvor, a mladi 24-godišnji Gotti junior, postaje glava obitelji. I Gottijev je sin bio pod istragom FBI-ja, zahvaljujući svojim kriminalnim vezama, ali je na koncu odbio svoju ostavštinu i sve napustio kao "civil".

Termin projekcije svaki dan od: 20:15 sati

SLENDER MAN

Radnja filma odvija se u malom gradiću u Massachusettsu gdje četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slender Mana. Kada jedna od njih misteriozno nestane, djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi upravo Slender Mana.

Termin projekcije svaki dan od: 19:00 sati

RINGE, RINGE, RAJA

U novoj animiranoj komediji za cijelu obitelj, redatelja Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen, svojevoljni neženja, kojeg ne zanima tradicija njegove vrste, ni obiteljske vrijednosti, a djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug.

Termin projekcije svaki dan od: 17:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 12:00, 14:00 i 17:00 sati

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza