U kinima od 9. aprila akcioni triler "Lov"

29.02.2020. 08:54 / Izvor: Akta.ba
U kinima od 9. aprila akcioni triler 'Lov'

Blumhouse Productions predstavlja zastrašujuću i napetu priču čija je radnja smještena u modernoj Americi, prilično sličnu svijetu koji sada poznajemo.

LOV (THE HUNT)

U kinima od 9. aprila 2020.

Režija: Craig Zobel

Uloge: Ike Barinholtz, Betty Gilpin, Emma Roberts i Hilary Swank

Scenario: Nick Cuse i Damon Lindelof

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures

Blumhouse Productions predstavlja zastrašujuću i napetu priču čija je radnja smještena u modernoj Americi, prilično sličnu svijetu koji sada poznajemo.

 

Dvanaest potpunih stranaca budi se na proplanku. Ne znaju gdje se nalaze niti kako su tu dospjeli. Ne znaju da su odabrani… za vrlo specifičnu svrhu… LOV.

U sjenci mračne internet zavjere, grupa odabranih sastaje se po prvi put u zabačenoj Plemenskoj Kući, kako bi lovili ljude, iz sporta. Ali njihov plan uskoro će biti izbačen iz kolosijeka, jer jedna od onih koji su plijen, Kristal (Betty Gilpin), poznaje bolje igru lovaca nego oni sami. Igru okreće ka lovcima, ubijajući ih jednog po jednog, dok pronalazi svoj put ka misterioznoj ženi (Hilary Swank, dvostruka dobitnica Oskara) koja je u centru svega toga.

Jason Blum, producent filma “Bježi!” i Damon Lindelof, koautor serija “Ostavljeni” i “Izgubljeni” donose nam novi misteriozni socijalni triler.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza