U Multiplex Ekranu svjetska premijera filma "Uništeno kraljevstvo"

30.05.2018. 13:32 / Izvor: Akta.ba
U Multiplex Ekranu svjetska premijera filma 'Uništeno kraljevstvo'

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svijet iz doba jure.

U srijedu 06. juna ne propustite SVJETSKU PRETPREMIJERU naučno-fantastične avanture “JURASSIC WORLD: UNIŠTENO KRALJEVSTVO”, a od četvrtka 31. maja na redovnom programu Multiplexa Ekran pogledajte SF avanturu “SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA” i nevjerovatni triler “ZADRŽI DAH”

JURASSIC WORLD: UNIŠTENO KRALJEVSTVO

Prošlo je četiri godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svijet iz doba jure. Ljudi su napustili Isla Nublar, dok se preživjeli dinosaurusi bore za opstanak. Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zavjeru koja može da ugrozi cijelu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije. Uz nova uzbuđenja i avanture, jedan on najuspješnijih filmskih serijala ikada, predstavlja nam novi nastavak i podsjeća nas na dobro poznate omiljene likove i dinosauruse. A u ovom nastavku ćemo vidjeti i neke potpuno nove vrste, strašnije nego što možemo da zamislimo.

SVJETSKA PRETPREMIJERA 06. JUNA OD 20:30 SATI

 

SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA

Tokom avanture u mračnom podzemnom svijetu punom kriminala, Han Solo upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.
Termini prikazivanja svaki dan od: 17:30 i 20:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjeljom od: 14:30, 17:30 i 20:00 sati

Trailer filma “Solo: Priča iz Ratova zvijezda” možete pogledati na linku:

 

ZADRŽI DAH

Čudna i smrtonosna magla obuhvaća Pariz. Skupina preživjelih nalazi utočište na gornjim spratovima  stambenih blokova i na krovovima glavnog grada. Bez informacija, struje, hrane ili vode, par pokušava preživjeti ovu nesreću i spasiti svoju kćer ... Ali kako sati prolaze, jedna stvar postaje jasna: nema pomoći na putu i ako žele  iz ove katastrofe izaći živi, morat će potražiti sreću u magli.

Termini prikazivanja svaki dan od: 19:30 sati

Trailer filma “Zadrži dah” možete pogledati na linku:

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza