U Multiplexu Ekran pogledajte uzbudljivi napeti triler sa Liamom Nessonom

01.02.2018. 11:00 / Izvor: Akta.ba
U Multiplexu Ekran pogledajte uzbudljivi napeti triler sa Liamom Nessonom

Michael je porodični čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom.

Od 01. februara u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati uzbudljivi napeti triler sa Liamom Nessonom u glavnoj ulozi “PUTNIK”, dramu o sirijskom izbjeglici “JUPITEROV MJESEC”, a za najmlađe smo pripremili animiranu i sinhronizovanu avanturu “MALI VESELJAK – BROD SPASILAC”

PUTNIK (THE COMMUTER)

 



Michael je porodični čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vozom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka, koja ga obasipa intrigantnim osobnim pitanjima. Micheal, kojeg tumači Liam Neeson, susreće se s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika, uljeza na svom vlaku, prije zadnjeg zaustavljanja. U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku. Uskoro shvaća da je nesvjesno namamljen u kriminalnu zavjeru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove porodice  i sudbine svih suputnika u vozu, a u pitanju je igra života i smrti.

Termini prikazivanja svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati.

JUPITEROV MJESEC (JUPITER’S MOON)

 

 

Mladi sirijski izbjeglica koji pokušava da pređe iz Srbije u Mađarsku, sa svojim ocem i mnoštvom drugih izbjeglica. Užasnut i u šoku, ranjeni Aryan sada može misterizno lebdjeti. Nakon što je bačen u izbjeglički kamp, izvlači ga doktor Stern s namjerom da iskoristi njegovu čudesnu tajnu. Ljutiti Laszlo, direktor izbjegličkog kampa, kreće u pohod za Aryanom, dok on i Stern bježe u potrazi za sigurnošću i novcem. Inspiriran Aryanovim nevjerojatnim mogućnostima, Stern odlučuje promijeniti svoj način života...

Termini prikazivanja svaki dan od: 16:30 sati.

MALI VESELJAK – BROD SPASILAC

 

 

Poslije hrabre misije spašavanja u olujnim vremenskim prilikama, mladi spasilački čamac Elijas pozvan je da počne da radi u velikoj luci. Uzbuđeno prihvata i napušta stari život i prijatelje, ali ubrzo shvata da veće nije uvijek bolje. Kada otkrije da lokalna kriminalna banda iskopava dragocjeni metal koji ima moć da utiče na vremenske neprilike, Elijas će shvatiti da će morati da zatraži pomoć od starih prijatelja kako bi raskrinkao planove bande.

Termini prikazivanja subotom i nedjeljom od: 10:30, 12:30 i 15:00 sati.


*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza