Pauza / KULTURA I FILM

U Multiplexu "Ekran" Zenica počeo šesti po redu Dječiji film festival

Festival, u organizaciji Multiplexa "Ekran" Zenica će trajati od 13. do 20. septembra, te će na istom biti prikazano ukupno 16 filmova u preko 50 projekcija.

14.09.2019. 10:01 / Izvor: Akta.ba

Svečanim otvaranjem na platou ispred Multiplexa “Ekran” Zenica, u petak, 13. septembra, i službeno je otvoren šesti po redu Dječiji film festival, koji je ujedno i najveća filmska smotra za mališane u BiH. Festival, u organizaciji Multiplexa “Ekran” Zenica će trajati od 13. do 20. septembra, te će na istom biti prikazano ukupno 16 filmova u preko 50 projekcija.

Također, na festivalu će biti upriličeno i 6 bosanskohercegovačkih premijera. 

Osim sedam projekcija dnevno, festival će upotpuniti i kreativne radionice, plesne zabave, ali i druženje sa maskotama omiljenih animiranih likova mališana u organizaciji Tropik event tima, pertnera festivala.  Tokom vikenda direkcija festivala je obezbijedila i prikladne akcije, pa će tako svi oni koji kupe tri ulaznice, četvrtu dobiti gratis.

Program festivala moguće je preuzeti na sljedećem linku: bit.ly/2L02qNN, a individualne rezervacije izvršiti na broj 032 407 518, dok je broj za kolektivne rezervacije 061 177 442.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza