U Multiplexu Ekran Zenica svjetska premijera horor akcije "Predator"

05.09.2018. 10:49 / Izvor: Akta.ba
U Multiplexu Ekran Zenica svjetska premijera horor akcije 'Predator'

Redatelj Corin Hardy, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize.

Od 06. septembra na programu Multiplexa Ekran horor koji će vas ostaviti bez dah “ČASNA” i od 12. septembra svjetska premijera horor akcije “PREDATOR: EVOLUCIJA".

ČASNA (THE NUN)

Redatelj Corin Hardy, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smještena u razdoblje prije Prizivanja i Annabelle. Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati dva svećenika da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:15 sati

 

 

PREDATOR: EVOLUCIJA (THE PREDATOR)

SVJETSKA PREMIJERA 12.09. od 20:30 SATI

Povratak Predatora, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda Schwarzeneggera. Trideset godina kasnije stiže nam nova znanstveno-fantastična saga. Dječak (Jacob Tremblay) donosi izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta te ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu.Samo će tim bivših vojnika i kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Termin svjetske premijere od: 20:30 sati

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza