U nedelju svi na Bjelašnicu: "SabahSKI druženje" po treći put

28.03.2019. 08:03 / Izvor: Akta.ba
U nedelju svi na Bjelašnicu: 'SabahSKI druženje' po treći put

Restoran i pansion „Staza“ u organizaciji sa ZOI'84 po treći put na Bjelašnici organizuju "SabahSKI druženje" pod sloganom "treća sreća".

Restoran i pansion „Staza“ u organizaciji sa ZOI'84 po treći put na Bjelašnici organizuju „SabahSKI druženje“ pod sloganom „treća sreća“.

Iz organizacije nam tvrde da su prethodna dva druženja imala veliki odziv, pa na insistiranje ljubitelja skijanja,odlučili su se po treći,ujedno i posljednji put za ovu sezonu,da organizuju druženje.

SabahSKI program počinje u 05:45 sati, okupljanjem u restoranu „Staza“ ili „Benettonu“, uz prvu jutarnju kafu. U 06:00 sati slijedi prebrojavanje učesnika ispred žičare „šestosjed“, a u 06:20 na vrhu Bjelašnice vas očekuje alpinista i bh.triatlonac Tomislav Cvitanušić s kojim počinju vježbe razgibavanja.

Ponesite svoje telefone i fotoaparate i u 06:31 napravite zajedničku fotografiju uz najljepši izlazak sunca na vrhu Bjelašnice.

U 08:00 sati vas u Babinom dolu očekuje „Energy corner“ uz proizvode „Muscle freak“ i „Red bull“.

Ono što bismo napomenuli jeste da je skijanje za sve učesnike druženja besplatno do 08:00 sati. Pozivamo sve ljubitelje skijanja, ranog buđenja i avanturiste da nam se pridruže“, poručuju organizatori.

Ako želite izlazak sunca dočekati na vrhu Bjelašnice, ovo je jedinstvena prilika za vas. U nedelju 31.03.2019. zaputite se na ovu olimpijsku ljepoticu i zajedno sa učesnicima „SabahSKI druženja“ provedite nedeljno jutro.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza