Pauza / KULTURA I FILM

U pretprodaji karte za film "Sjećaš li se, Dolly Bell" u Multiplexu Ekran Zenica

02.01.2019. 09:02 / Izvor: Akta.ba

Multiplex “Ekran” Zenica će i u 2019. godini nastaviti sa zanimljivim filmskim i programskim sadržajima, te će svakodnevno publici nuditi najzanimljivije i najrazličitije kulturne i edukativne programe. 

Naime, već u januaru, u saradnji sa Filmskim Centrom Sarajevo,  sa realizacijom počinje aktivnost K’o nekad u kino, kroz koju će publika imati priliku da kao nekad u kinu pogleda neke od najvećih bosanskohercegovačkih filmskim klasika. S tim u vezi, 24. i 25. januara s početkom u 19:00 sati, na programu je film “Sjećaš li se, Dolly Bell”, za koji su, zbog velikog interesa, ulaznice puštene u pretprodaju.

Također, u pretprodaji su i ulaznice za hit komediju “Taksi bluz”, koja stiže 24. januara, a u kojoj igraju Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Milena Predić, te mnogi drugi.  Uz sve navedeno, od 3. januara na programu je i Zimska filmoteka, što će biti prilika da publika po akcijskim cijenama pogleda filmove iz prethodne godine koje su slučajno propustili.

Osim redovnih filmskih sadržaja, publiku očekuju i književni i muzički sadržaji. Pa tako, 15. januar je rezervisan za veliku promociju knjige “Huzur”, Martine Mlinarević Sopta, a već 17. januara, u Multiplexu “Ekran” Zenica publiku očekuje sevdah druženje “Noć sevdaha i starogradske muzike”. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza