U subotu po dvojne pike u Mercator!

18.07.2014. 10:50 / Izvor: eKapija.ba
U subotu po dvojne pike u Mercator!

31. jula 2014. godine završava se 31. bonitetni period, koji je trajao od 01. februara 2014. godine. U očekivanju posljednjeg dana za korištenje sakupljenih bonitetnih bodova sa karticom Mercator Pika.

31. jula 2014. godine završava se 31. bonitetni period, koji je trajao od 01. februara 2014. godine. U očekivanju posljednjeg dana za korištenje sakupljenih bonitetnih bodova sa karticom Mercator Pika, a u pripremi za kupovnu listu želja kupaca, Mercator u subotu, 19.07.2014. nudi dvojne pike za sve kupovine u trgovinama Mercatora, DP Marketa, Modiane, Beautique i Intersporta.

Prva kartica lojalnosti u BiH, sa oko 200.000 korisnika,  Mercator Pika kartica, nudi niz pogodnosti samo za svoje korisnike.  U toku je ponuda Scandinavia seta putnih torbi i pregršt korisnih i ugodnih usluga i roba. Podsjećaju da u S.Z.R. Kozmetičkom salonu Vedrana nude 10% popusta za korisnike Pika kartica, a potom slijede popusti od:  5% - Hit Tours d.o.o. na određene i unaprijed dogovorene aranžmane, 15% - Stilles d.o.o. za projektovanje enterijera i izradu namještaja po mjeri, 10% - Halocentar d.o.o. Slana soba, centar za zdravlje tijela i duha uz Haloterapiju, 5% - Green Oil d.o.o., benzinska pumpa koja daje popust na naftu i 15% popusta na ulja, maziva i auto kozmetiku. 

Korisnike Pika kartica podsjećaju pred sezonu godišnjih odmora na ponudu njihovog partnera Triglav osiguranja, kod kojeg mogu ostvariti 25% popusta na putničko zdravstveno osiguranje, bilo da se radi o novougovorenoj polici ili obnavljanju stare, 25% - na novougovorenu policu osiguranja stana i stambenih pokretnina i auto kasko osiguranje  ili 10% popusta na obnovljenu policu osiguranja stana i stambenih pokretnina i auto kasko osiguranja.

Kupcima ove subote poklanjaju dvostruku vrijednost pika za obavljene kupovine, podsjećajući da za svakih potrošenih 2 KM kupac dobija 1 bod, a ove subote dvostruko više!  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza