Ulaznice za Raiffeisen Open Air uz registraciju za Bankarstvo na Viberu

12.08.2017. 09:15 / Izvor: Akta.ba
Ulaznice za Raiffeisen Open Air uz registraciju za Bankarstvo na Viberu

Više od dva desetljeća duga uspješna saradnja Raiffeisen banke i Sarajevo Film Festivala.

"U nastojanju da pojednostavimo poslovanje s Bankom, polovinom ove godine našim klijentima smo ponudili uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu. Riječ je o inovativnom bankarskom proizvodu koji korisnicima omogućava da u svega nekoliko koraka pošalju novac osobi iz svog Viber imenika, prime novac na račun u BiH ili izmire obaveze po kreditnoj kartici u Banci. Tokom trajanja Sarajevo Film Festivala posjetioci Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu će imati priliku detaljnije se upoznati s ovom uslugom, a onima koji aktiviraju istu će biti uručen prigodan poklon", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: "Posebno mi je zadovoljstvo što smo i ove godine partneri SFF-a, događaja koji okuplja veliki broj zvanica iz zemlje i svijeta. Svake godine nastojimo da klijentima pored užitka u filmskim projekcijama ponudimo i dodatne benefite."

Za klijente koji se u Raiffeisen paviljonu na Pozorišnom trgu, u periodu od 12. do 17. augusta, registruju za uslugu Raiffeisen bankarstvo na Viberu Banka je pripremila određeni broj ulaznica za projekcije u Raiffeisen Open Air-u ili neki drugi prigodan poklon.

Dodatno, Banka će svim korisnicima Raiffeisen kartica, koji online kupe ulaznice za SFF projekcije, u augustu izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica. Ova pogodnost vrijedi u periodu od 01.08. do 18.08.2017. godine. Također, kako bi za vrijeme trajanja Festivala usluge Banke bile što dostupnije klijentima, poslovnice Banke u središtu Sarajeva, u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova će radnim danom raditi produženo - do 20 sati.

Ljetno kino, najatraktivnija lokacija Sarajevo Film Festivala, od ove godine nosi naziv Raiffeisen Open Air. Raiffeisen banka je partner Festivala već više od dva desetljeća, a od 2009. godine je Glavni sponzor Festivala. Ono što koncept ovog sponzorstva čini posebnim je prijateljstvo koje traje dugi niz godina tokom kojih su Banka i Festival paralelno rasli i razvili se u priznate brandove i respektabilne organizacije.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza