Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Uspješno predstavljanje Canona na sajmu FESPA Digital 2014

10.06.2014. 10:12 / Izvor: eKapija.ba

Canon Europe, svjetski lider u oblasti digitalnih rješenja uspješno se predstavio na sajmu FESPA Digital 2014 u Minhenu, posebno u svjetlu svjetske premijere nove serije Océ Arizona 6100.

Iz kompanije kažu da novom Océ Arizona 6170 XTS, koja je bila u centru pažnje, dodatno pokazuje stalnu predanost rješavanju specifičnih potreba kupaca i cjelokupne industrije.

"Debitiranje nove serije Océ Arizona 6100 na sajmu FESPA Digital je odluka koja se pokazala iznimno privlačnom za veoma specifična tržišta kojima je potrebna vrhunska kvaliteta usluga ispisa, a što tehnologija Océ Arizona nudi u potpunosti", rekao je Pierre-Olivier Esteban, direktor marketinga za TD i DG sisteme u Canon Europe. 

Prvi proizvodi iz serije Océ Arizona 6170 XTS tokom FESPA sajma prodati su kupcima iz Švicarske, Belgije, Norveške, Italije i Holandije.

"Pokazujući bogatstvo aplikacija i tehnoloških napredaka, željeli smo posjetiocima FESPA sajma pokazati da i oni sami mogu pomjerati granice kada je riječ o ispisima velikog formata. Naš je pristup razmjenjivati ideje, tehničke savjete i priče o uspjehu koje pomažu u unapređivanju poslovanja. Ovaj pristup su prepoznale stotine posjetilaca našeg štanda s kojima smo razgovarali o tome kako vide svoje poslovanje u budućnosti i o tome šta im je potrebno da bi to i ostvarili", kazao je Esteban.

"Radujemo se razvoju saradnje s grafičkim kompanijama koje smo upoznali na sajmu. Zadovoljstvo je bilo učestvovati i ove godine, posebno kada je naš klijent Marmony® GmbH osvojio srebrnu medalju za “Najbolje unutrašnje uređenje FESPA 2014", zaključio je Esteban.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza