Uspješno započela velika NIKIforija turneja!

09.09.2014. 13:01 / Izvor: eKapija.ba

Konzum je proteklog vikenda uz pomoć partnera projekta Ledo, Sky Cola i Jana organizirao nezaboravnu zabavu u NIKIforija svijetu u Sarajevo City Centru.

Konzum je proteklog vikenda uz pomoć partnera projekta Ledo, Sky Cola i Jana organizirao nezaboravnu zabavu u NIKIforija svijetu u Sarajevo City Centru. Od petka do nedjelje, NIKIforija svijet je posjetilo više od 1.500 mališana zajedno sa njihovim roditeljima, koji su uživali u raznovrsnim zabavnim sadržajima i kreativnim radionicama uz omiljene likove Hello Kitty i Ninja kornjače u povodu početka Loyalty programa NIKIforija u Konzumu, Mercatoru i DP Marketima.

Najmlađi posjetioci NIKIforija svijeta imali su priliku zabaviti se uz omiljene maskote Kodija i Ledo Medu, oslikati lice poput Ninja kornjača ili Hello Kitty, te sudjelovati u raznovrsnim zabavnim sadržajima poput Puzzle Ninja kornjače, Memory Hello Kitty, „Čovječe ne ljuti se“, Play Station te brojnim kreativnim radionicama. U posebno osmišljenom Ninja kornjače i Hello Kitty foto kutku, razigrani mališani za uspomenu su dobili fotografiju i ram sa junacima NIKIforije.

Partneri NIKIforija svijeta obezbijedili su osvježenje za prisutnu djecu uz Jana vodu i Sky Cola sokove te Ledo sladolede. Odlična atmosfera i utisci nakon prvog druženja potvrda su da gdje god NIKIforija trese i raspoloženje raste, a NIKIforija se već sprema da zatrese u drugim gradovima diljem Bosne i Hercegovine. Već naredni vikend u NIKIforija svijetu uživati će mališani Banja Luke i okoline.

Loyalty program NIKIforija traje do 26. oktobra 2014. godine u svim prodavnicama Konzuma, Mercatora i DP Marketa. Ovaj zanimljivi Loyalty program sastoji od više elemenata. Kupovinom u iznosu 15KM ili kupovinom posebno označenih proizvoda koji učestvuju u programu, kupac na kasama dobija besplatnu 3D karticu sa žigom. Kolekciju 3D kartica čini 36 različitih kartica s likom Ninja kornjača odnosno Hello Kitty,  pogodnih za igru i razmjenu.

Sakupljanjem atraktivnih 3D kartica s likovima Ninja kornjača i Hello Kitty, cilj je popuniti album koji uz polja predviđena za umetanje 3D kartica, sadrži i mnoštvo dodatnih priča, igara, bojanki i zagonetki, izvrsnih za čitanje i zabavu. Ninja kornjača i Hello Kitty albumi dostupni su u cool kutiji za zabavu, tzv. Collector box-u, koji se nalazi u prodaji po cijeni 6,95 KM. Collector box sadrži i 2 društvene igre, Rollinz figuricu, kockicu za igru te knjižicu za sakupljanje žigova. Uz sakupljenih 10 žigova, kupac na blagajni osvaja besplatnu Rollinz figuricu. Rollinz figurice mogu se nabaviti i u redovnoj prodaji po cijeni 2,95 KM.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza