Uzbudljivi akcioni triler "Strijelac" u kinima od 28. januara

26.01.2021. 10:40 / Izvor: Akta.ba

Uzbudljivi akcioni triler "STRIJELAC" (THE MARKSMAN), sa Liamom Nessonom u glavnoj ulozi, u naša kina stiže 28. januara, najavila je distributerska kuća UNA Film.

Uzbudljivi akcioni triler "STRIJELAC" (THE MARKSMAN), sa Liamom Nessonom u glavnoj ulozi, u naša kina stiže 28. januara, najavila je distributerska kuća UNA Film.

O FILMU: Duž granice između SAD-a i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson), rančer i vijetnamski ratni veteran, prolazi kroz teška vremena. Njegova voljena supruga je upravo preminula od raka a banka samo što nije zaplijenila njegovo ogromno imanje. Njegov miran život iznenada narušava neočekivani dolazak dvoje ilegalnih migranata koji prelaze granicu preko njegove zemlje – majke (Teresa Ruiz) i njenog malog sina, koji očajnički bježe od brutalnog meksičkog kartela. Tokom pucnjave majka gine, a Jim postaje nevoljni branilac malog dječaka Miguela.

Nevjerovatni dvojac je sada u bjekstvu od nemilosrdnih ubica i potkupljenih policajaca. Na svom putu, međusobna netrpeljivost Jima i Miguela ustupit će mjesto razumjevanju i saosećanju, sa Jimom koji prihvata ulogu Miguelovog herojskog zaštitnika koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi ga odveo na sigurno. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza