Uživanje u atraktivnom sadržaju "Zimske čarolije na Skenderiji" produženo do 15. februara

01.02.2021. 13:12 / Izvor: Akta.ba

Manifestacija "Zimska čarolija na Skenderiji" se smatra jednom od najatraktivnijh destinacija za djecu, omladinu, ali i odrasle.

Manifestacija "Zimska čarolija na Skenderiji" se smatra jednom od najatraktivnijh destinacija za djecu, omladinu, ali i odrasle. Najveće klizalište u Bosni i Hercegovini krasi prostore KSC Skenderija u Sarajevu od 2. decembra prošle godine.

U prethodnom periodu, posjetioci klizališta pokazali su da uživaju u ovoj zimskoj čaroliji, tako da će se trajanje rada klizališta produžiti do 15. februara ove godine. Direktor KJP "Centar  Skenderija" Amer Kapo se zahvaljuje svim posjetiocima na poštivanju epidemioloških mjera, te poziva građane da i u narednih 15 dana  koriste usluge najvećeg klizališta u regiji.

Velika ledena ploha, površine više od 1.800 metara kvadratnih savršenog oblika uz prekrasne i specifične svjetlosne dekoracije idealne za širenje pozitivne energije, nalazi se na platou Skenderija. Ovaj projekat je u svemu poseban i jedinstven te kao takav, vrlo atraktivan, zanimljiv i privlačan za građane. U predivnom ambijentu Doma mladih je u funkciji i kafe bar sa idealnim pogledom na klizalište i mogućnosti konzumacije pića.

Pripreme za narednu "Zimsku čaroliju na Skenderiji" uz novu zimsku atrakciju

Započele su i pripreme za narednu "Zimsku čaroliju na Skenderiji" koja je planirana u periodu od 29.11.2021 do 31.01.2022, naglašeno je iz Centra Skenderija. U sklopu manifestacije, pored  najvećeg klizališta u regionu, biti će predstavljena i nova zimska atrakcija za sve posjetioce. Ovakav sadržaj, koji je i ove godine posjetio impozantan broj ljudi, svrstava KJP "Centar Skenderija" u  regionalonog lidera kada su u pitanju manifestacije ovog tipa.

Sve navedeno bi bilo teško izvodivo bez podrške partnera i sponzora projekta kojima, i ovoga puta, iz Centra Skenderija iskazuju veliku zahvalnost.

Klikom na ispod navedene linkove posjetite facebook i instagram stranice na kojima možete pronaći potrebne informacije vezano za termine klizanja, nagradne igre, kao i sva trenutna i planirana dešavanja.

Facebook:

https://www.facebook.com/klizalisteskenderija/

https://www.facebook.com/dommladih

Instagram:

https://www.instagram.com/centar_skenderija/

Poduzete su sve mjere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, te se mole posjetioci da poštuju i sprovode mjere naložene od strane nadležnih organa. Također, molimo građane da na vrijeme obezbjede ulaznice za određeni termin klizanja zbog ograničenog broja osoba na klizalištu, te kako bi se izbjegle bespotrebne gužve na samom ulazu.

Cjenovnik: termin klizanja u trajanju od 60 minuta je četiri KM, najam klizaljki tri KM i garderoba jedna KM.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza