Velika zabava na otvorenju igraonice "Toys and Fun"

27.02.2018. 09:48 / Izvor: Akta.ba
Velika zabava na otvorenju igraonice 'Toys and Fun'
OTVORI GALERIJU

Na površini od 1000 kvadratnih metara koja je osvijetljena prirodnom svjetlošću najmlađi mogu uživati u velikoj ponudi raznovrsnih sadržaja.

Uprkos snijegu i niskoj temperaturi otvorenje igraonice "Toys and Fun" u Velešićima u krugu Penny plus objekta i Penny marketa prošlo je uz veliku gužvu i posjećenost iznad svih očekivanja.

Na površini od 1000 kvadratnih metara koja je osvijetljena prirodnom svjetlošću najmlađi mogu uživati u velikoj ponudi raznovrsnih sadržaja. U sklopu igraonice nalazi se ograđena baby zona za djecu do tri godine, za djecu od 3 – 14 godina šarolika je ponuda sadržaja od tobogana, labirnita, trampoline, umjetna stijena za penjanje, kartinga i još mnogo toga. Igraonica je pod video nadzorom te je roditeljima koji sjede na galeriji omogućeno da nadgledaju svoju djecu.

Toys and Fun igraonica je savršeno mjesto za organizaciju zabava i proslavu rođendana jer u sklopu igraonice nalazi se i predviđen prostor za ovakve sadržaje. Za organizaciju rođendana Toys and Fun nudi raznovrsnu ponudu paketa po odabiru roditelja koji uključuju različitu ponudu hrane, pića, torti, animatora, maskota, facepaintinga, mađioničara, tematskih proslava, fotografisanje itd.

Pored navedenih sadržaja igraonica posjeduje i svlačionicu gdje mališani mogu ostaviti svoje stravi, prostor za presvlačenje beba, lift te se na prizemlju objekta nalazi salon igračaka i baby shop. Prodavnica igračaka smještena je u na površini od 1000m˛ te nudi najraznovrsniju ponudu igračaka svjetskih brendova za sve uzraste djece.

Igraonica Toys and Fun posjeduje sljedeće standarde: CE, GS, EN71, EN1176, što znači da je inventar igraonice i sama igraonica postavljena u skladu sa evropskim standardima. Sigurnost djece je najvažniji zadatak i upravo navedeni certifikati su garancija da su igračke i inventar u igraonici Toys and Fun sigurni za vašu djecu, te da su proizvedeni po normama koje propisuju koji organski i hemijski spojevi se smiju koristiti u igračkama. Sigurnost djece, zdravlje i zaštita okoliša bile su osnovne vodilje prilikom izgradnje igraonice Toys and Fun.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza