Viber proslavio ljubav mladih Mostaraca

24.11.2015. 14:02 / Izvor: Akta.ba
Viber proslavio ljubav mladih Mostaraca
OTVORI GALERIJU

Inspiraciju za nastanak ove kolekcije popularnih Viberovih sličica pružila je dirljiva ljubavna priča na daljinu para iz Mostara –Ivana Rozića, koji je trenutačno na radu u dalekom Shenzhenu u Kini, i njegove zaručnice Jelene Božić koja studira u Zagrebu.

Viber, jedna od vodećih svjetskih mobilnih aplikacija za razmjenu poruka, pred brojnim zainteresiranim prolaznicima na Cvjetnom trgu u Zagrebu izvela je globalnu predpromociju novog sticker-paketa “Freddie and Eve Get Married” (“Freddie i Eve stupaju u brak”), potaknutog jedinstvenom ljubavnom pričom s ovih prostora.

Inspiraciju za nastanak ove kolekcije popularnih Viberovih “sličica” pružila je dirljiva ljubavna priča na daljinu “para iz Mostara” – Ivana Rozića, koji je trenutačno na radu u dalekom Shenzhenu u Kini, i njegove zaručnice Jelene Božić koja studira u Zagrebu. U čast njihove ljubavi i skorog vjenčanja, Viber je prihvatio Ivanov prijedlog i osmislio potpuno novi sticker-paket, s omiljenim likovima Freddijem (žuti lisac) i Eve (crna pantera) koji, u ovom zanimljivom aranžmanu – staju pred oltar, kao jedinstven poklon Jeleni od Ivana – i Vibera.

Posebnu ulogu u simpatičnom scenariju događaja, koji je Jeleni kao potpuno iznenađenje priredila njezina “jača polovica” uz podršku mobilne aplikacije, imala je poznata hrvatska pop-zvijezda Petar Grašo, pozdravivši zaljubljeni par na oba kontinenta izvedbom svog velikog hita “Moje zlato”!

Ovaj zanimljiv tematski događaj – prvi ovoga tipa koji Viber organizira u srednjoj i istočnoj Europi – posebno je sniman za produkciju dva videa kojima će u ponedjeljak 25. studenoga Viber globalno lansirati ovaj sjajni sticker-paket.

Time će Jelena, Ivan i svi prisutni posjetitelji događaja na Cvjetnom trgu poslati ovu romantičnu sliku u svijet, poželjeti svima da vjeruju u pravu ljubav i preporučiti da nastave razmjenjivati svoje pozitivne emocije, kreativne ideje, različite zanimljivosti i dobre vibracije u mreži između 664 milijuna trenutačnih korisnika njihove omiljene aplikacije, Vibera.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza