(VIDEO) Objavljen prvi trailer nastavka legendarne serije "Prijatelji"

20.05.2021. 10:17 / Izvor: Akta.ba
(VIDEO) Objavljen prvi trailer nastavka legendarne serije 'Prijatelji'

Premijera 27. maja.

Nakon prethodne najave nove sezone popularne serije "Prijatelji", na HBO Max stigao je dvominutni trailer dugo očekivanog specijala "Friends: The Reunion".

"Godina je 2002., četvrtak je navečer, a vi žurite kući kako biste pogledali najnoviju epizodu serije 'Prijatelji'. Sada se pripremite da se to ponovi", piše u opisu trailera koji je HBO Max objavio na Twitteru.

Vraćajući se na Stage 24, gdje su izvorno snimali sitcom iz 1990-ih o šest prijatelja koji žive u New Yorku, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer prolaze kroz obnovljeni apartman i igraju igru iz epizode "The One with the Embryos" četvrte sezone.

Dvominutni video otkriva da će specijalni nastavak imati svega pomalo. Članovi glumačke ekipe, predvođeni Davidom Schwimmerom, odgovaraju na trivijalna pitanja o seriji i prisjećaju se dana kada je njihova emisija bila najgledanija na TV-u.

Dugo iščekivani nastavak stiže nakon nekoliko odgađanja, a kao gosti pojavit će se brojne zvijezde David Beckham, Justin Bieber, Lady GaGe, Reese Witherspoon, Malala Yousafzai...

Premijera je 27.maja. 

 

 

TAGOVI:

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza