Završena prva Zimska čarolija na Skenderiji

04.02.2020. 09:53 / Izvor: Akta.ba
Završena prva Zimska čarolija na Skenderiji

U ovom periodu Skenderiju je posjetilo preko osamdeset hiljada građana a njih više od dvadeset hiljada je uživalo u klizanju na prelijepo osmišljenom klizalištu.

Završena je prva Zimska čarolija na Skenderiji.

Projekat koji je promjenio izgled grada u zimskom periodu. Posjetioci su mogli uživati u najvećem klizalištu na otvorenom, prelijepim dekoracijama i raznovrsnoj ponudi sajmova i kulturnih programa. U ovom periodu Skenderiju je posjetilo preko osamdeset hiljada građana a njih više od dvadeset hiljada je uživalo u klizanju na prelijepo osmišljenom klizalištu.

Amer Kapo, direktor KJP Centar Skenderija zahvalio se svim sponzorima i partnerima koji su finansijski pomogli realizaciju jednog ovakvog projekta o kojem se priča i u regionu.ž

"Bilo je i nedostataka koje smo detektovali i koje smo spremni ispraviti u budućnosti. Ponosni smo vlasnici kompletne opreme (klizalište i dekoracije) koja se koristila za projekat i već sada radimo na nadogradnji i osmišljavanju nove Zimske čarolije na Skenderiji u decembru 2020 godine", kazao jeKapo, te obećao da će naredna Zimska čarolija biti jedna od najboljih u svijetu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza