Učinite nešto za sebe ovog proljeća:Započnite dan sa čašom Bijele vode

27.03.2013. 09:00 / Izvor: eKapija.ba

Bijela voda je pravi izbor za one koji brinu o svom i o zdravlju svojih najmilijih. Voda nije ni na koji način tretirana i njen hemijski sastav je je onakav kakvog nam je podarila Majka Priroda.

Vaše tijelo sadrži oko 60 do 70 posto vode. Krv se uglavnom sastoji od vode a vaši mišići, pluća i mozak također sadrže puno vode. Voda nam treba za regulaciju tjelesne temperature. Ona prenosi hranjive tvari i kisik do vaših stanica, uklanja otpad i štiti vaše zglobove i organe. Jednostavno rečeno, zdrava voda je osnova dobrog zdravlja.

Koliko vode je potrebno popiti u toku dana? Danas postoje mnoge formule, ali dovoljno se držati starog savjeta: 8 čaša dnevno. Ovo naročito važi za trudnice, ljude koji rade pod stresom, đake i studente. Mnogi zdravstveni problemi bi nestali kada bi gazirane i kofeinske napitke zamijenili sa čašom obične vode.

Bijela voda je pravi izbor za one koji brinu o svom i o zdravlju svojih najmilijih. Voda nije ni na koji način tretirana i njen hemijski sastav je je onakav kakvog nam je podarila Majka Priroda. Ova planinska voda laganog slatkastog okusa osvojit će vas na prvi gutljaj.

Neka Bijela voda bude tajna vašeg dobrog zdravlja.

Želite izvorsku vodu na dohvat ruke? Kristalno čista, hladna i osvežavajuća Bijela voda je pravi izbor za Vaš poslovni prostor ili kuću.

Water cooler aparati hlade vodu na temperaturu od 5⁰ C, a također, vrše zagrijavanje vode na 95⁰ C. Spravljanje hladnih i zdravih napitaka nikad nije bilo lakše. Naravno, ovo je i idealan način za pravljenje toplih napitaka poput kafe, čaja, instant supica i hrane za bebe.

 

Ponuda uključuje:

  • BESPLATNO korištenje water cooler aparata uz kupovinu tri bidona vode mjesečno,
  • BESPLATAN prevoz i dostavu,
  • Redovno servisiranje i dezinfekciju (u razmacima od svaka 3 mjeseca).

Boca (bidon) je zapremine 18,9 litara (5 galona). Boca se naplaćuje po cijeni od 8,55 KM (cijena bez PDV-a). Prilikom prve isporuke vode u minimalnoj količini od 2 boce, naplaćuje se kaucija za ambalažu u iznosu od 10 KM po boci. (PDV uključen)

U daljnjim isporukama se samo vrši zamjena ambalaže po principu: x prazne = x pune. Po raskidu ugovora kupac dobiva povrat kaucije u punom iznosu.

Distribucija i prodaja „Bijele vode“:

„Atal-group“ d.o.o.

INFO: +387 33 768-655 i +387 62 335-368

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza