Bijela voda: Sa izvora na 1200 metara nadmorske visine

05.11.2013. 08:36 / Izvor: eKapija.ba

Skriven u srcu planine Vranovine, na 1200 metara nadmorske visine nalazi se izvor Bijela voda. Zahvaljujući izvrsnom sastavu Bijela voda će vas oduševiti svojim čistim i osvježavajućim okusom.

Skriven u srcu planine Vranovine, na 1200 metara nadmorske visine nalazi se izvor Bijela voda. Zahvaljujući izvrsnom sastavu Bijela voda će vas oduševiti svojim čistim i osvježavajućim okusom. Na izvoru, voda je stalne temperature od 7,5⁰ C.

Planina Vranovina, iz čijih dubina nam dolazi Bijela voda, je nenaseljena i na njoj ne postoje nikakvi potencijalni zagađivaći vode.

Ovo je pravo bogatstvo i poklon Majke Prirode!

O kvaliteti Bijele vode svjedoče brojna priznanja i certifikati koja dodjeljuju stručne i nezavisne nadležne institucije. HACCP Codex Alimentarius osigurava stalni sistem kontrole sigurnosti vode, te jamči kvalitetu proizvodnog procesa. Sistem upravljanja kvalitetom odgovara zahtjevima norme ISO 9001 i 14001.

Podsjećamo, distribuciju i prodaju Bijele vode vrši firma Atal Group, gdje također možete naručiti i Water cooler aparate Bijele vode za Vaš poslovni prostor ili kućanstvo.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza