Nova prostranstva u slušanju - Doživite život uz Widex Unique!

Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Nova prostranstva u slušanju - Doživite život uz Widex Unique!

Novi WIDEX UNIQUE slušni aparat obuhvata, pročišćava i procesira zvuk bolje od bilo kojeg drugog slušnog aparata.

24.01.2017. 09:20 / Izvor: Akta.ba

WIDEX UNIQUE omogućava vam da čujete više zvukova, bez obzira na to gdje se nalazite i šta radite. Novi WIDEX UNIQUE slušni aparat obuhvata, pročišćava i procesira zvuk bolje od bilo kojeg drugog slušnog aparata, pri tom eliminišući pozadinsku buku.

ŽIVITE ŽIVOT

  • Šta je to što UNIQUE slušne aparate čini boljim od drugih sličnih uređaja?
  • Šira zvučna slika – tako da možete čuti i tihe i glasne zvuke podjednako ugodno.
  • Najbolji sistem reduciranja buke od vjetra, koji vam omogućava da čujete govor i u najvjetrovitijim sredinama.
  • Aparat automatski uočava u kakvoj slušnoj sredini se nalazite i omogućava vam da čujete sve prave zvukove u pravo vrijeme na pravom mjestu.

VIŠE ZVUKA

Uz WIDEX UNIQUE slušni aparat čuti ćete sve zvukove koji su vam potrebni, od visokih do niskih, jako glasnih do jedva čujnih. Niti jedan drugi aparat na tržištu ne može vam pružiti tako širok raspon ugodnih, čujnih i razgovjetnih zvukova.

ČIST ZVUK

Samo UNIQUE može umanjiti neželjene meke zvukove, a zadržati prave meke zvukove, kao što je šapat. Kada ste vani, UNIQUE značajno umanjuje buku vjetra, bez obzira na uslove u kojima se nalazite.

BILO GDJE, BILO KADA

WIDEX UNIQUE slušni aparati pametno i brzo se prilagođavaju bilo kojoj situaciji u kojoj se nađete, tako da jednostavno možete odvojiti govor od buke i uživati u vrhunskom zvuku bez obzira u kakvom ste okruženju.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

WIDEX UNIQUE je potpuno automatizovano rješenje za vaš gubitak sluha. Probajte ovaj slušni aparat i uživajte u svim zvucima oko vas.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza