Zmajevi u Brazilu u Adidas opremi

14.03.2014. 09:41 / Izvor: eKapija.ba
Zmajevi u Brazilu u Adidas opremi

Kako nezvanično saznaje Repreznetacija.ba portal preliminarni dogovori vezano za saradnju Adidasa i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine dogodili su se u austrijskom Innsbrucku.

Sve reprezentativne selekcije Bosne i Hercegovine u budućnosti nosit će opremu njemačkog proizvođača sportske opreme Adidas.

Kako nezvanično saznaje Repreznetacija.ba portal preliminarni dogovori vezano za saradnju Adidasa i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine dogodili su se u austrijskom Innsbrucku gdje je boravila delegacija njemačke kompanije, a danas je u Sarajevu i formalno potvrđen dogovor.

U Sarajevu je prije 20 dana boravila i delegacija talijanskog proizvođača Legea sa kojim Fudbalski savez BiH ima ugovor do kraja maja ove godine, no čini se da je ponuda Adidasa bila povoljnija za krovnu kuću bh. fudbala.

Adidas oblači najbolje tri svjetske reprezentacije Španiju, Njemačku i Argentinu, ali i europskog i svjetskog klupskog prvaka Bayern iz Minhena, a u dresovima ovog proizvođača Zmajevi će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

(Reprezentacija.ba)

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza