Telemach BH: Najnoviji IDJ hitovi i preko 80 miliona pjesama isključivo u HiFi zvuku uz TIDAL

23.11.2021 12:20:54
 Najnoviji IDJ hitovi i preko 80 miliona pjesama isključivo u HiFi zvuku uz TIDAL

Telemach BH korisnici u okviru TIDAL paketa od sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj muzici i novim IDJ playlistama

Telemach BH korisnici u okviru TIDAL paketa od sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj muzici i novim IDJ playlistama, isključivo u najboljem HiFi zvuku do sada. 

To znači da će korisnici TIDAL Premium paketa, po istoj cijeni kao i do sada, moći da slušaju muziku u HiFi kvalitetu uz TIDAL HiFi paket, dok će korisnicima dosadašnjeg TIDAL HiFi paketa i dalje biti dostupne audio inovacije poput Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio i Master sound quality u TIDAL HiFi Plus paketu.

Dio bogate TIDAL ponude koju čini 80 miliona pjesama svih muzičkih žanrova i 350.000 HD video sadržaja, sada su i najveći IDJ hitovi raspoređeni u pet novih playlista: Balkan Hitovi, Balkan Trap, Balkan Club Bangers, Serbian Music, IDJVideos Greatest Hits.

Više od 4.000 IDJ izdanja, 20.000 pjesama i preko 2.000 izvođača među kojima su Relja, Nikolija, Voyage, Nucci, Nataša Bekvalac, Cvija, Teodora Džehverović, Devito i mnoge druge najveće zvijezde regionalne muzičke scene današnjice, dostupno je u okviru IDJ playlista na TIDAL-u. 

O popularnosti IDJ sadržaja i izvođača govore i nevjerojatne brojke YouTube kanala IDJVideos, koje su oborile rekorde i nadmašile cifru od čak preko 6 milijardi pregleda, impresivnih 80 miliona pregleda mjesečno na preko 1.000 muzičkih spotova.

U svim TIDAL sadržajima možete da uživate bez prekidanja i reklama, sa ili bez interneta, preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja. Možete da kreirate i svoje audio i video playlista, a TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke. 

Pored muzičkih, tu su i ekskluzivni video sadržaji,  nastupi uživo, intervjui sa muzičkim zvijezdama, Podcasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima, TIDAL radio emisije koje vode poznati izvođači i Influenceri i još mnogo toga.

TIDAL HiFi paket, odnosno nekadašnji TIDAL Premium, je sastavni dio Telemach BH EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i EON Premium paketa sa televizijom, internetom i telefonijom. 

TIDAL paketi dostupni su svim Telemach korisnicima putem MOJ TELEMACH portala, već od 7,50KM mjesečno.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak