world vision novogodišnji paketići poklonimo radost zajedno

Filantropi

Poklonimo radost zajedno - Novogodišnji paketići za ranjivu djecu!

U susret novogodišnjim praznicima, World Vision BiH pokreće kampanju darivanja ranjive djece u BiH i poziva građane na kupovinu novogodišnjih paketića za naše najmlađe.

24.11.2022 08:18:49 / Izvor: Akta.ba

U susret novogodišnjim praznicima, World Vision BiH pokreće kampanju darivanja ranjive djece u BiH i poziva građane na kupovinu novogodišnjih paketića za naše najmlađe.

World Vision BiH radi u 35 opština u Bosni i Hercegovini. Pored sveobuhvatnog programa za unapređenje dječijih života, svjesni smo lične želje svakog djeteta da na praznike osjeti radost koju nosi darivanje. Naše dugogodišnje prisustvo na terenu nam daje jasnu sliku o socio-ekonomskom statusu porodica bez redovnih primanja i znamo da nisu svi roditelji u mogućnosti obradovati svoje dijete na ovaj način.

Blizu 130 000 djece u BiH je ranjivo, što znači da nemaju osnovne životne potrepštine, redovne obroke, adekvatnu odjeću, te im nedostaju uslovi za obrazovanje i izgradnju vještina. Bez podrške sugrađana, oni neće primiti paketić i neće osjetiti radost koju donosi novogodišnje darivanje.

Zajedno ovo možemo promijeniti. Pomozite nam da ih darujemo i kreiramo male trenutke radosti u njihovim životima!

U želji da se ni jedno dijete ne oseća zanemareno, provest ćemo kampanju darivanja i obradovati naše najmlađe novogodišnjim paketićima. Nakon uručenja paketića, World Vision BiH će sve pojednice koji doprinesu ostvarivanju dječijih snova izvijestiti o donaciji.

Cijena paketića za jedno dijete je 20 KM, a u njima će se naći djeci omiljene igračke i mnoštvo slatkiša.   Kontaktirajte nas i pomozite nam da poklonimo radost što većem broju ranjive djece u BiH: World Vision BiH, Zvornička 9, 71000 Sarajevo, BiH; e-mail:  marketing_bih@wvi.org; telefon: 063 776 707.

U skladu sa svojim mogućnostima, paketić za jedno ili više djece možete uplatiti i putem web stranice worldvision.ba/kupi-poklon, ili uplatama na žiro račun.

Uplate iz BiH: WORLD VISION INTERNATIONAL, Transakcijski račun: 1610000000000011,

Broj računa – BAM partija koja se upisuje u svrhi placanja: 030001416-4, Raiffeisen bank dd BiH

Uplate iz inostranstva: WORLD VISION INTERNATIONAL, SWIFT number: RZBABA2S,

IBAN: BA391611000001574756 , Banka: Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina

Poklonimo radost zajedno što većem broju ranjive djece u BiH!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi